![Penne mit Artischocken, Schinken und Ricotta Penne mit Artischocken, Schinken und Ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D83CAA19-B98F-4950-BB6C-56165D326E6F/Derivates/64461270-9C34-4246-861D-4022C8FCB49C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 40 g Schalotten
- 20 g natives Olivenöl
- 200 g gekochter Schinken, in Würfeln (1-2 cm)
- 200 g Artischockenherzen, abgetropft, in mundgerechten Stücken
- 800 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 400 g Penne
- 50 g Ricotta, grob zerbröselt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2160 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 11.6 g
Alternatieve recepten
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35 min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30min
Farfalle mit Spargel, Bauchspeck und Safran
45 min
Linguine mit Lachs und Wodkasauce
20 min
Penne mit Makrele und Cherry-Tomaten
35 min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50min
Penne mit Brokkoli und Salsiccia
45 min
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40 min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 min
Penne in Lachs-Sahne-Sauce
40 min
Lachs-Linguine
30min
Nudeln mit Bauernsauce
40 min