Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 40 g Schalotten
- 20 g natives Olivenöl
- 200 g gekochter Schinken, in Würfeln (1-2 cm)
- 200 g Artischockenherzen, abgetropft, in mundgerechten Stücken
- 800 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 400 g Penne
- 50 g Ricotta, grob zerbröselt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2160 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 11.6 g
Alternatieve recepten
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 Min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 dk
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20 Min
Linguine mit Lachs und Wodkasauce
20 Min
Penne mit Makrele und Cherry-Tomaten
35 dk
Spaghetti mit Sardellen und Knoblauchbrösel
40 dk
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40 dk
Penne in Lachs-Sahne-Sauce
40 dk
Penne mit Brokkoli und Salsiccia
45 Min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 Min
Krabben-Tomaten-Sauce
30 Min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 Min