![Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7CBA8BDB-817F-4BE4-97BB-0452314FE061/Derivates/0BD66921-761C-46E1-AAFC-9422F2CB4278.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Ziegenkäse, hart, in Stücken
- 30 g natives Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
-
400
g Eiertomate, Typ San Marzano, entkernt, in Würfeln (0.5-1 cm)
of 400 g geschälte Tomaten, aus der Dose, in Würfeln (0.5-1 cm) - 1 ½ TL Salz
- 1 Stängel Basilikum, abgezupft
- 750 g Wasser
- 400 g Nudeln, Conchiglie
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2150 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Linguine mit Zucchini-Carbonara
30 Min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55 Min
Tomaten-Garnelen-Sauce
25 Min
Linguine in Tomatenbutter
30 Min
Pasta alla Putanesca
45 Min
Linguine in Zitronen-Kräuter-Öl
25 Min
Spaghettini mit Paprika
1 Std.
Spaghetti alla "Norma"
35 min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25 Min
Aglio e Olio für Spaghetti
10min
Pasta all´arrabiata
30 Min
Frische Tomaten-Pasta
25 Min