Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Auberginen
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten und Anbraten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 1 ½ TL Pfeffer
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 500 g Rinderhackfleisch
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 70 g Tomatenmark
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Thymian
- 1 ½ TL Rosmarin
- 1 ½ TL Salbei
Guss:
- 200 g Sahne
- 2 Eier
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Msp. Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2503 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 4.4 g
Alternatieve recepten
Hähnchen-Bulgur-Auflauf
1h
Moussaka
1 godz. 55 min
Szegediner Hackbraten
1 Std. 20 Min
Boeuf Bourguignon
9 godz. 30 min
Mediterraner Hähnchen-Pie
50 Min
Auberginen-Hähnchen-Auflauf
1 Std. 15 Min
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1 Std. 10 Min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2 godz. 15 min
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min
Koftas in Tahin-Sauce
50 Min
Hackfleisch-Käse-Quiche
1h 40min
Sheperd`s Pie
1h 30min