![Breite Bohnen in Petersilienbéchamel Breite Bohnen in Petersilienbéchamel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/52A85C98-A323-4CBA-9D6C-14BF31AABD59/Derivates/768089B5-2D53-482B-9605-2C92019E508B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Stängel Petersilie, Blätter abgezupft
- 300 g Wasser
- ½ TL Salz
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- 10 g Butter
- 10 g Mehl
- 160 g Milch
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 1 Prise Zucker
- 150 g breite, grüne Bohnen, frisch, in ca. 2 cm langen Stücken
- 2 - 3 Scheiben Schinken, roh
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2175 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllter Blumenkohl
1 godz. 20 min
Bratwurst-Klopse mit Pilzsauce, Kartoffeln und Möhren
1 Std.
Blumenkohlgratin
55 Min
Rosenkohl mit Kartoffeln und Tomatensauce
50 min
Leipziger Allerlei mit Kartoffeln
1 Std.
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1 Std.
Gemüseragout mit Bratklößchen
50 min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 Std.
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55 Min
Wirsing mit Leberkäse, Kartoffeln und Käsesauce
50 min
Frikadellen mit Blumenkohl, Kartoffeln und Senfsauce
1 godz. 10 min
Spitzkohleintopf mit Bandnudeln
35 Min