Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g weiße Fischfilets, z.B. Seelachs oder Kabeljau, frisch oder TK, aufgetaut
- 2 TL Zitronensaft
- 20 g Butter, in 4 Flöckchen
- 300 g Möhren, in Stücken
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 40 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 45 g Tomatenmark
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Honig
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Oregano
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1454 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5.4 g
Alternatieve recepten
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1h
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50min
Fisch-Tomaten-Spieße mit Kartoffeln und Paprikasauce
1h
Gemüse-Fisch-Platte mit Kartoffelpüree und Paprikasauce
45min
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1h
Gedämpfter Kabeljau
35min
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
45min
Fisch mit Olivenbröselkruste
1h 5min
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40min
Fisch-Piccata
1h
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min