Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bio-Orange
- 150 g Erdäpfel, speckig, in Stücken
- 1 ½ EL Rosinen
- 1 TL Kümmel, ganz
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Packung Sauerkraut (ca. 500g)
- 450 g Wasser
- 2 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 350 - 400 g Lachsforellenfilets, ohne Haut, halbiert
- etwas Fleur de Sel, zum Würzen
- Thymianblättchen, frisch, zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1400 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Karotten-Fenchel-Frittata mit Ricotta
30 min
Orangen-Brokkoli-Couscous mit Seelachs
1 godz.
Hähnchen mit Apfel-Sellerie-Püree und Kürbisgemüse
40 min
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45 min
Pute auf Ananas-Kraut
45 min
Ingwer-Tomaten-Eintopf mit Garnelen
35min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1 godz.
Lamm-Gemüse- Päckchen
1 Std. 30 Min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 godz.
Fenchel-Putengeschnetzeltes mit Reis
35min
Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle
1 Std. 10 Min