Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g natives Olivenöl
- 100 g grüne Paprika, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g passierte Tomaten, konserviert
- 2 Knoblauchzehen
- 2 TL Paprika edelsüß
- 800 g Kartoffeln, in Stücken (siehe Tipp)
- 400 g Wasser
- ¾ TL Salz
- 300 g Thunfisch, frisch, gewürfelt (3 cm)
- 6 Stängel Petersilie, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1242 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Tomaten-Garnelen-Sauce
25 Min
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55 min
Fischcurry
45min
Pasta mit Mettbällchen und Auberginen-Sugo
45min
Gemüse-Fisch-Platte mit Kartoffelpüree und Paprikasauce
45min
Fischeintopf mit Koriander
45min
Marmitako (Thunfischeintopf)
40min
Penne mit Makrele und Cherry-Tomaten
35min
Gekochtes Rindfleisch mit Braterdäpfeln und Wurzelgemüse
1h 15min
Lachsfilets in Sherrysauce
35min
Fischfilet mit Tomatengemüse
45min