Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gelbe Paprika, halbiert
- 1 grüne Paprika, halbiert
- 1 orange Paprika, halbiert
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Stängel Basilikum, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g natives Olivenöl
-
300
g geschälte Tomaten
of 300 g Eiertomaten, Typ San Marziano, entkernt, in Würfeln (1 cm) - 30 g Kapern, gesalzen, abgespült und abgetropft
- 60 g Oliven, schwarz, entsteint
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 1 TL Salz und mehr zum zum Kochen der Nudeln
- 400 g Spaghettini
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2177 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 9.4 g
Alternatieve recepten
Frische Tomaten-Pasta
25 min
Ratatouille-Pasta
40min
Tomaten-Spinat-Nudeln
35 Min
Tomaten-Kapern-Pasta
35 Min
Spaghetti alla "Norma"
35 Min
Spaghetti mit Tomaten-Kapern-Öl
20 min
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
1h
Tomatensugo all'arrabbiata
30min
Tomatennudeln mit Spinat
35 Min
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
45min
Kartoffel-Ratatouille
1h
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25 min