Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ rote Chilischote, frisch, entkernt
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 300 g Paprika, gemischt, rot und gelb, geviertelt
- 150 g Wasser
- 40 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 450 g Hokkaido-Kürbis, in Würfeln (2 cm)
- 150 g Wiener Würstchen, in Scheiben (1 cm)
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 255 g), abgetropft
- 100 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1351 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 9.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Karfiol-Erdäpfel-Curry (Aloo Ghobi)
50 min
Kohlcurry mit Mandeln für Ungeduldige
25 min
Kürbisgemüse mit Speck
30 min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 min
Kidneybohnen-Curry
30 min
Masala Kaddu (Kürbis Curry)
40 min
Süßkartoffel-Chorizo-Eintopf
40 min
Süßkartoffel-Chili
50 min
Kartoffel-Kürbis-Ragout
50 min
Kürbis-Chili Con Carne
50 min
Linsen-Kürbis-Eintopf
1 Std.
Süßkartoffel-Chili mit schwarzen Bohnen
40 min