Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 250 g Zwiebeln, geviertelt
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 1 Scheibe frischer Ingwer (ca. 5 mm)
- 500 g Paprika, gemischt, rot, gelb, grün, geviertelt
- 15 g Olivenöl
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 600 g Fleischparadeiser, geachtelt
- 200 - 250 g Kichererbsen aus der Dose, gewaschen, abgetropft
- 50 g Tomatenmark
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 250 g Sauerrahm
- 1 Bund Schnittlauch, frisch, in Röllchen
- 1 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 12 g
Alternatieve recepten
Karfiol mit Paprikaragout und Haselnussbröseln
45 Min
Dinkel-Gemüse-Topf mit Sojawürstchen
1 Std. 30 Min
Mittelmeergemüse mit Couscous
1 Std.
Tomatenreis Mexiko
50 Min
Kichererbsen-Eintopf
30 Min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 Min
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40min
Gemüsegulasch
1 Std.
Kartoffel-Ratatouille
1 Std.
Vegetarischer Eintopf
1 Std.
Gemüse-Curry mit Couscous
30 Min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min