Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinierter Tofu
- 120 g Rotwein
- 25 g Sojasauce
- 120 g Sahnealternative aus Soja (z.B. Soya Cuisine)
- 2 Lorbeerblätter
- 1 Stängel Rosmarin
-
200
g Tofu, fest, natur, gewürfelt (1 cm)
of 200 g Räuchertofu, gewürfelt (1 cm)
Tofu-Kartoffel-Topf
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Sesamöl, hell
- 400 g Wasser
-
½
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
of 1 gestr. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 450 g Kartoffeln, festkochend, gewürfelt (1 cm)
- 300 g weiße Champignons, frisch, geviertelt
- 25 g Tomatenmark
- 1 EL Speisestärke (15 g)
- ½ TL Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1217 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Tofu-Sellerie-Pfanne
1h 30min
Vegetarischer Eintopf
1h
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40min
Vegetarisches Chili
1h 5min
Chili sin Carne
1h
Kohlsuppe mit Tofu
1h 45min
Dinkel-Gemüse-Topf mit Sojawürstchen
1h 30min
Pilzreis mit Eiern im Tomatennest
50min
Asiatische Gemüsesuppe mit Tofu
1h 20 min
Seitan-Bällchen mit Kartoffeln und Paprika-Curry-Sauce
1h 15min
Erdäpfelgulasch (vegan)
1h 10min
Paprika mit Tofu-Reis-Füllung und Tomatensauce
1h 45min