Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Sbrinzkäse, in Stücken
- 100 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 200 g Hirse
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Möhren, in Stücken
- ½ Knollensellerie, in Stücken
- 600 g Wasser
-
1
gestr. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 6 Eier, getrennt
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2596 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 10.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hirse-Quark-Auflauf
1 godz. 15 min
Gemüse-Hirsotto
45min
Buchweizen-Waffeln mit Gemüsetopping
2 godz.
Lasagne mit Großmutters Gemüse
1 godz. 15 min
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1 godz. 45 min
Karotten-Curry-Hirse mit Vogerlsalat und Buttermilch-Feta-Dressing
55 dk
Pikanter Hirseauflauf mit Rahmkohl
1h
Roggentarte mit roten Linsen
2 godz.
Hirsepuffer
1 godz. 10 min
Apfel-Hirse-Auflauf
1 godz. 40 min
Sellerie-Möhren-Bratlinge
20min
Kartoffel-Möhren-Puffer
25min