Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- frischer Koriander, Blättchen abgezupft zur Dekoration
- 1 Zwiebel, halbiert (ca. 80-100 g)
- 60 - 80 g Äpfel, in Stücken
- 250 g Kohl, in Stücken
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ½ EL Currypulver
- 1 Dose stückige Tomaten (Füllmenge 400 g)
- Mandeln, geschält, zur Dekoration
-
20
g Butterschmalz
of 20 g Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1124 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 11 g
Alternatieve recepten
Steckrübenpüree mit Tomaten-Crumble
50 min
Karfiol-Erdäpfel-Curry (Aloo Ghobi)
50 min
Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt
1h 5min
Blumenkohl-Kokos-Curry mit Bulgur
40min
Lauwarmer Pastinakensalat
45 min
Karfiol-Bohnen-Salat schnell auf den Tisch
10min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35 min
Scharfer Weißkohltopf
1u.
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50 min
Grünkohl-Kartoffel-Frittata
1 godz. 10 min
Fruchtig-scharfes Karfiol-Wirsing-Curry
50 min
Kürbis-Paprika-Kraut mit Erdäpfeln
45 min