![Wildragout Wildragout](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/28F0674A-C12B-42D4-95E6-818EFCCC1A19/Derivates/A33F10AB-87BB-4EBE-A15E-1838E75BD878.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 600 g Wildgulasch
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 1 EL italienische Kräuter, getrocknet oder frisch
- 2 Lorbeerblätter
- 400 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 30 g Tomatenmark
- 800 g stückige Tomaten (2 Dosen)
- 150 g Rotwein, trocken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1413 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wildschwein-Ragout
1h 30min
Kartoffel-Wild-Gulasch
1 godz.
Kaninchen in Barolosauce
1h 15 min
Hirschragout mit Schokolade
9h 30min
Gekochtes Rindfleisch mit Braterdäpfeln und Wurzelgemüse
1h 15 min
Rinderschmortopf
1 godz. 55 min
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1h 30min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1h 30min
Rehragout
1h 15 min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50min
Wildschweingulasch mit Nudeln
2 godz.
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15 min