Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Pfifferlinge, getrocknet
- 1000 g Wasser
- 1 Bund Suppengemüse (Möhren, Sellerie und Porree), in Stücken
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 40 g Öl
- 700 g Kartoffeln, mehligkochend, gewürfelt
-
2
Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
of 2 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 2 Lorbeerblätter
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 150 g Schinkenwürfel
- 100 g Sahne
- 1 TL Majoran
- 3 EL Petersilie, kraus, frisch, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1436 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 10.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1h 35min
Pilz-Kartoffel-Suppe
25min
Spargel-Dill-Suppe
25min
Scharfe Garnelensuppe
35min
Spargel-Kartoffelsüppchen mit Zitronengras
35min
Muschelsuppe
40min
Gemüsesuppe mit Bulgur
45min
Cremige Kohlsuppe mit Schinken und Balsamico
30min
Spargel-Curry-Suppe
50 min
Klare Steinpilzsuppe
30min
Pilz-Kartoffel-Eintopf
50 min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45min