![Kartoffeltopf mit Pfifferlingen Kartoffeltopf mit Pfifferlingen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5BC76808-CC77-4A46-B460-AB8CE13DEDDC/Derivates/002931E5-4701-4BC0-BD50-8CF6B2511B52.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Pfifferlinge, getrocknet
- 1000 g Wasser
- 1 Bund Suppengemüse (Möhren, Sellerie und Porree), in Stücken
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 40 g Öl
- 700 g Kartoffeln, mehligkochend, gewürfelt
-
2
Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
of 2 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 2 Lorbeerblätter
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 150 g Schinkenwürfel
- 100 g Sahne
- 1 TL Majoran
- 3 EL Petersilie, kraus, frisch, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1436 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 10.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fischsuppe mit Gemüse
35 min
Fischsuppe mit Gemüse
40 min
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1h
Pilz-Kartoffel-Suppe
25 min
Pilz-Kartoffel-Eintopf
50min
Fisch-Gemüse-Suppe
40 min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 min
Fischsuppe mit Gemüse
40 min
Spargel-Dill-Suppe
25 min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2h 50min
Klare Steinpilzsuppe
30min
Erdäpfel-Schwammerl-Suppe (vegan)
45 min