Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Kartoffeln klein, mit Schale, quer halbiert (z.B. Drillinge)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 75 g Möhre, in Stücken
- 100 g Porree, in Stücken
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 3 EL Olivenöl
- 1 EL Butter
- 1000 g Wildschweinkeule, ohne Knochen, in Würfeln (4 cm)
- 1 EL Tomatenmark
- 150 g Weißwein
- 100 g roter Portwein
- 300 g Wildfond
- 10 g getrocknete Steinpilze
- 2 Lorbeerblätter, frisch
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Stängel Thymian
- 200 g Schalotten, klein
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3189 kJ / 760 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1h 30 min
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Rehragout
1h 15min
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1h 30 min
Wildschweingulasch mit Nudeln
2sa
Hackbraten mit Salbei und Oliven
1h 20min
Wildragout
1h 15min
Rindergulasch mit Starkbier
1h 15min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1h 35min
Gulasch Stroganoff
1ωρ. 10 λεπτ.
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2h 30min
Kartoffel-Wild-Gulasch
1ωρ.