Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Rindfleisch aus der oberen Keule, in Würfeln (3 cm)
- 500 g Rotwein, trocken
- 1 Msp. Zimt
- 3 Gewürznelken
- 150 g Möhren, in Stücken
- 20 g Staudensellerie, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 30 g Öl
- 100 g Schinkenspeckwürfel
- 100 g Tomaten, gehäutet, in Würfeln (2-3 cm)
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 40 g Mehl (ca. 2 EL)
- 40 g Butter (ca. 2 EL), in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2234 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Italienisches Gulasch
2h
Cape Malay Hähnchen-Curry
1 godz.
Rindfleischstew
1 godz. 40 min
Schweinefleisch mit Wasabi
2 Std. 45 Min
Rinderschmortopf
1h 55 min
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20min
Gulasch Stroganoff
1h 10min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 godz. 40 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10min
Rinderragout mit Bohnen
50min
Kalbsragout mit Erbsen
1 Std. 15 Min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min