![Rindfleisch in Rotwein Rindfleisch in Rotwein](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7F18E6D6-2890-4A48-8EA0-DEF39E33B6D5/Derivates/1A70925F-62B9-43E4-9474-D7E3EEE3B927.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Rindfleisch aus der oberen Keule, in Würfeln (3 cm)
- 500 g Rotwein, trocken
- 1 Msp. Zimt
- 3 Gewürznelken
- 150 g Möhren, in Stücken
- 20 g Staudensellerie, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 30 g Öl
- 100 g Schinkenspeckwürfel
- 100 g Tomaten, gehäutet, in Würfeln (2-3 cm)
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 40 g Mehl (ca. 2 EL)
- 40 g Butter (ca. 2 EL), in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2234 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossobuco
1h 20min
Italienisches Schweineragout
50min
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15min
Schweinefleisch mit Wasabi
2h 45min
Rinderschmortopf
1h 55 min
Rinderragout mit Bohnen
50min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2 godz. 50 min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 Min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Schweinefleisch Vindaloo
4 Std.
Rindfleischstew
1h 40min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min