Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ofenkartoffeln und Lachsforellen
- 1000 g Kartoffeln, klein, z.B. Drillinge, längs halbiert
- 2 EL grobes Salz
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 4 Stück Lachsforelle, frisch (600–800 g)
- Salz zum Würzen
- Mehl zum Bemehlen
- Butterschmalz zum Braten
Senf-Hollandaise
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- ½ EL Zitronensaft
- 50 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise weißer Pfeffer, gemahlen
- 4 Eigelb
- 3 TL Senf, grob (z.B. Maille à l`Ancienne)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4507 kJ / 1076 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 73 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotbarsch in Basilikumteig
30 min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50 godz.
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 min
Forellen des Bischofs
35 min
Rotbarsch mit Roter Mojo
1 godz.
Kalbstafelspitz
50 min
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1 godz. 35 min
Fischfrikadellen mit Kartoffeln, Kohlrabi und Dill-Sauce
1 godz.
Seelachs unter der Kartoffel-Kürbis-Kruste mit Chablissauce
1 godz.
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30 min
Kabeljau in Senfsauce
40 min