Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Kaninchenkeulen (à ca. 250 g)
- 12 Scheiben Bacon
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 400 g Rotwein, Barolo
- 50 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 20 g Butter
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 50 g Honig
- 50 g Crema di Balsamico
- 300 g Perlzwiebeln, frisch
- 800 g Kartoffeln, festkochend, in mundgerechten Stücken
- 20 g Mehl
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 12266 kJ / 2928 kcal
- Eiwitten
- 141 g
- Koolhydraten
- 220 g
- Vetten
- 137 g
- Vezels
- 21.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26 godz.
Coq au vin
2 godz.
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 godz. 30 min
Wildschwein-Ragout
1 godz. 30 min
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1h 35 min
Irish Stew
1 godz. 30 min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Kalbsleber venezianisch
40 min
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1 godz. 10 min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Buletten mit Pilzrahm
1 godz.