Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 EL Fenchelsaat
- 12 Champignons, groß (à ca. 70 g), Stiele herausgedrehen und aufbewahren
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- 400 g Mett
- 6 Prisen Pfeffer
- ½ TL Chiliflocken
- ¼ TL Salz
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 1 Zitrone, Bio, in Spalten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1712 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50 Min
Hackbällchen-Suppe
35 Min
Nuss-Forelle mit Brokkoli-Stampf
40min
Brunnenkressesalat mit Hüftsteak-Tagliata
50 Min
Eier mit Thunfischsauce und Bottarga
35 Min
Eiersalat
50 Min
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2h 55min
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30 Min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1 Std. 30 Min
Weihnachtsgans mit Kartoffelbällchen und Brokkoli
3h 15min
Champignons mit Hackfleisch
45min
Rinderrouladen mit Gürkchen
1 Std. 15 Min