Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Schweinefleisch, mager, sehnenfrei (z.B. Schnitzel oder Lummerstück), in Würfeln (2-3 cm)
- 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Würfeln (2-3 cm)
- Butter zum Einfetten
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Pökelsalz (siehe Tipp)
- ¾ TL Pfeffer
- 2 TL gemischte Kräuter, getrocknet
- 1 TL Paprika edelsüß
- 3 Eier
- 50 g Mehl
- 10 g weiße Senfkörner
- 1500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 610 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weißwurst aus dem Glas
1h 20 min
Boeuf Bourguignon und warmer Zitronenkuchen mit Zitronensirup
2h 20min
Geflügelbratwurst
3h 30min
Lyoner
12h
Klassische Bratwurst
3h 30min
Rinderschmortopf
1j 55 menit
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Bachsaibling mit Haselnussmilch
26 godz.
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45min
Leberknödelsuppe
45min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 min
Knuspriger Schweinebauch
3h