![Leber Berliner Art (Berlin) Leber Berliner Art (Berlin)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/98632785-CAC0-4D8A-96A8-4519A00A0481/Derivates/2E7832D7-8C8E-4D05-8DEE-581D4B5628F9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ TL Salz
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, mehlig kochend, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g rote Zwiebeln, in Ringen
- 2 Äpfel, mittelgroß, entkernt, in Scheiben
- 600 g Kalbsleber, in 4 Scheiben (à 150 g)
- 2 EL Mehl
- 50 g Butter und etwas mehr zum Braten
- 80 g Milch
- 1 Prise Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2211 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1j 10 menit
Matjes mit Radieschensalat
50min
Kaninchen in Barolosauce
1 godz. 15 min
Heringsstipp mit Drillingen
1h
Kalbsleber venezianisch
40 min
Kalbstafelspitz
50min
Lammkeule alla Romana
2j 15 menit
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1h 20 min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1h 30 min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2h
Kasseler mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h
Kabeljau in Senfsauce
40 min