Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ TL Salz
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, mehlig kochend, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g rote Zwiebeln, in Ringen
- 2 Äpfel, mittelgroß, entkernt, in Scheiben
- 600 g Kalbsleber, in 4 Scheiben (à 150 g)
- 2 EL Mehl
- 50 g Butter und etwas mehr zum Braten
- 80 g Milch
- 1 Prise Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2211 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coq au vin
2sa
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min
Königsberger Spargel-Ragout
1ωρ.
Matjes mit Radieschensalat
50 λεπτ.
Heringsstipp mit Drillingen
1ωρ.
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2sa
Gefüllte Ente
3h 15min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1h 20min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1ωρ.
Glückstädter Matjestopf
3hod. 30min
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1h 35min