Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Lammkeule (1600-2000 g)
- 100 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 4 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 1 Brötchen, trocken, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 350 g Suppengemüse, in Stücken
- 200 g Fleischtomaten, geviertelt
- 300 - 500 g Rotwein, nach Geschmack
- 50 - 100 g Sahne, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2367 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coq au vin
2h
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1h 30 min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15 min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Wildschweingulasch mit Nudeln
2h
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1 Std.
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Lammragout
1 Std.
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15 min