![Kalbstafelspitz Kalbstafelspitz](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5A9F0728-BA9D-4A5A-B41A-3196F2101992/Derivates/6c93e44e-1583-48ea-afa7-5bb11e404052.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Möhren, in Stücken
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 20 g Butter
- 1 Kalbstafelspitz (700 g), ohne Fettdeckel, pariert
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 EL Olivenöl
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g Kalbsfond
- 200 g Sahne
- 50 g Toastbrot, ohne Rinde, in Stücken
- 300 g Pilze (z.B. Kräuterseitlinge und braune Champignons), in Scheiben
- 200 g Cherry-Tomaten
- 2 Stängel Rosmarin
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2100 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1 Std. 30 Min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1klst 10 min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
2h
Ossobuco
1小时 20 分钟
Kalbsleber venezianisch
40 min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50 min
Lammkeule alla Romana
2小时 15 分钟
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 分钟
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1小时 20 分钟
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 Std. 30 Min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2h
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min