Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Möhren, in Stücken
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 20 g Butter
- 1 Kalbstafelspitz (700 g), ohne Fettdeckel, pariert
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 EL Olivenöl
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g Kalbsfond
- 200 g Sahne
- 50 g Toastbrot, ohne Rinde, in Stücken
- 300 g Pilze (z.B. Kräuterseitlinge und braune Champignons), in Scheiben
- 200 g Cherry-Tomaten
- 2 Stängel Rosmarin
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2100 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1h 30 min
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1h
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1h 40 min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Kalbsleber venezianisch
40 min.
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1h 30 min
Rehrücken mit Rahmpolenta und Rosenkohl
1h 40 min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Leber Berliner Art (Berlin)
50min