Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert, entbartet
- 80 g Möhren, in Stücken
- 80 g Porree, in Ringen
- 30 g Butter, in Stücken
- 100 g trockener Weißwein
- 180 g Sahne
- 1 TL Muschelgewürz, z.B. Sansibar Muschelgewürz
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1094 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Muscheln mit Tomatensauce
40 Min
Muscheln in Weißweinsud
35 λεπτ.
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 λεπτ.
Bouillabaisse
1ωρ.
Fischsuppe
1ωρ. 40 λεπτ.
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 λεπτ.
Tintenfischsauce
40 Min
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Muscheln und Wolfsbarsch
1ωρ.
Meeresfrüchte-Cocktail
10 λεπτ.
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 Min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 λεπτ.