![Muscheln mit Sahnesauce Muscheln mit Sahnesauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/74A3C56A-9CDC-4429-BECE-8AD1EAAA9F66/Derivates/77112DBC-845D-4E9E-9887-7695E2556D5F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert, entbartet
- 80 g Möhren, in Stücken
- 80 g Porree, in Ringen
- 30 g Butter, in Stücken
- 100 g trockener Weißwein
- 180 g Sahne
- 1 TL Muschelgewürz, z.B. Sansibar Muschelgewürz
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1094 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Muscheln in Weißweinsud
35min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 min
Tintenfischringe aglio e olio
1 godz. 20 min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Sylter Landei mit gebackener Auster
30min
Muscheln mit Tomatensauce
40min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 min
Penne mit Muscheln
1 Std. 5 Min
Garnelen Aglio e Olio
20min