Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert, entbartet
- 80 g Möhren, in Stücken
- 80 g Porree, in Ringen
- 30 g Butter, in Stücken
- 100 g trockener Weißwein
- 180 g Sahne
- 1 TL Muschelgewürz, z.B. Sansibar Muschelgewürz
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1094 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Muscheln in Weißweinsud
35 Min
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 Min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 Min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40 Min
Ochsenkoteletts mit Zwiebel-Senf-Kruste
40 Min
Muscheln mit Tomatensauce
40 Min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 Min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 Min