Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 5 Stängel Petersilie und etwas mehr zum Garnieren
- 30 g Butter
- 150 g Weißwein
- 100 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 20 g Speisestärke
-
60
g Crème fraîche
of 60 g Sahne - 200 g Jakobsmuscheln (ohne Rogen)
- 150 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert, ohne Schale
- 100 g Garnelen, roh, geschält
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1020 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 Min
Würzige Kürbissuppe
1 Std.
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Muscheln in Weißweinsud
35 Min
Rotbarben-Mousseline mit Mittelmeersauce
1h 35min
Penne mit Muscheln
1h 5min
Zander mit Spinat
30 Min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40min
Muscheln mit Tomatensauce
40min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55min
Edelfischragout
35 Min