![Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/284C350F-218A-4B95-89DC-1510575DDDA2/Derivates/E3E59D7A-ACB5-4D8C-8B80-A18020F384C8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 5 Stängel Petersilie und etwas mehr zum Garnieren
- 30 g Butter
- 150 g Weißwein
- 100 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 20 g Speisestärke
-
60
g Crème fraîche
of 60 g Sahne - 200 g Jakobsmuscheln (ohne Rogen)
- 150 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert, ohne Schale
- 100 g Garnelen, roh, geschält
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1020 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50min
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Muscheln in Weißweinsud
35 Min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 Min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 Min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 min
Thunfischpâté
4h 20min
Muscheln mit Tomatensauce
40 Min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50h
Tintenfisch mit Erbsen
35 Min