Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier (davon 1 Ei getrennt)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 190 g Pfifferlinge, aus dem Glas, abgetropft
- 1000 g Seezungenfilets
- 1 EL Zitronensaft
- 2 TL Salz
- 20 g Paniermehl
- 1 Ei, getrennt
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2275 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Edelfischragout
35min
Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)
1 godz.
Bouillabaisse
1 godz. 25 min
Boeuf Bourguignon
9 godz. 30 min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 min
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1h 5min
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8h
Boeuf Bourguignon
1 Std. 30 Min
Gedämpfter Kabeljau
35min
Reh-Dumplings mit Pak Choi
1 godz.
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1 godz.
Birne-Helene-Eis mit Mandelstiften
12u.