Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier (davon 1 Ei getrennt)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 190 g Pfifferlinge, aus dem Glas, abgetropft
- 1000 g Seezungenfilets
- 1 EL Zitronensaft
- 2 TL Salz
- 20 g Paniermehl
- 1 Ei, getrennt
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2275 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45min
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1 Std. 15 Min
Muscheln und Wolfsbarsch
1 Std.
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Steinbutt auf Chablis-Gemüse mit Estragonsauce und Sahne-Porree-Kartoffeln
1 Std.
Limettenpappardelle mit Gambas
1h 20min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 Min
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1 Std.
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 Min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 Std. 15 Min