Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1040 g Wasser
- 1 gelbe Paprika (250 g), geviertelt
- 1 rote Paprika (250 g), geviertelt
- 2 EL Pinienkerne
- 2 EL Weißweinessig
- 2 TL Salz
- 10 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 80 g Olivenöl
- 20 g Kapern
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, klein
- 350 g Zucchini, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 Fenchelknolle (250 g), in Scheiben (5 mm), Grün beiseitelegen
- 6 Kalbsrückenmedaillons (à 120 g)
- 250 g Strauchtomaten, klein
- 2 Zweige Rosmarin
- 10 Basilikumblätter, frisch
- 3 Prisen Fleur de Sel
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1422 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Thunfischsteak mit Pfeffersauce zu Caesar Salad
25 min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1h 10min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Ossobuco
1h 20 min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Lamm mit Artischocken
1h 30min
Kalbsleber venezianisch
40min
Caesar Salad zu Thunfischsteak mit Pfeffersauce
10 min
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1h 20 min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h