Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Parmesan, in Stücken
- 3 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Salbei, abgezupft
- 80 g Butter
- 20 g Olivenöl
- 350 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 ¼ TL Salz
- 100 g Weißwein
- 500 g Kalbsleber, am Stück, ohne Haut
- 600 g Milch
- 1 Lorbeerblatt, frisch, mehrfach eingeschnitten
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 40 g Mehl
- 3 Prisen Pfeffer
- 3 Prisen Muskat, frisch gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2404 kJ / 573 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Coq au vin
2 Std.
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min
Bouillabaisse
1 Std.
Meeresfrüchte Korma
40min
Kaninchen alla Liguria
10h
Perlhuhn Quatre-Épices
50 Min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50 Min
Tomaten-Fisch-Suppe
35min