![Hackbraten mit Salbei und Oliven Hackbraten mit Salbei und Oliven](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DB902A02-53F5-4A5E-A92B-8C4D934917A7/Derivates/f565b646-e538-403c-8179-70fd86ac4fe7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hackbraten
- 30 g Weißbrot, altbacken, in Stücken
- Wasser, lauwarm, zum Einweichen
- 12 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 6 Stängel Salbei, abgezupft
- 100 g Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, klein
- 30 g Oliven, schwarz, entsteint
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Stücken
- 30 g Butter, in Stücken
- 60 g Sahne-Meerrettich
- 2 Eier (Kl. M)
- 750 g Hackfleisch, gemischt
- 250 g Mett
- 1 ½ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 3 EL Pflanzenöl
Topinambur-Püree
- 750 g Wasser
- 600 g Topinambur, in Stücken
- 300 g Kartoffeln, in Stücken
- 6 Prisen Salz
- 25 g Sahne
- 110 g Butter
- 8 Prisen Muskat, frisch gerieben
- 5 Stängel Salbei, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2515 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Coq au vin
2 Std.
Speck-Majoran-Frikadellen
35 min
Kalbsleber venezianisch
40 min
Sardische Nudeln mit Rucolasauce
27h
Lammragout mit Möhrencouscous
30 min
Muscheln und Wolfsbarsch
1 godz.
Perlhuhn Quatre-Épices
50min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Kartoffelsalat mit Oliven und Salsiccia-Frikadellen
1h 15min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 Std. 20 Min
Lammköfte mit Couscous und Gurkensalat
45 min
Spargel mit Bozner Sauce
1h 25min