Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hackbraten
- 30 g Weißbrot, altbacken, in Stücken
- Wasser, lauwarm, zum Einweichen
- 12 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 6 Stängel Salbei, abgezupft
- 100 g Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, klein
- 30 g Oliven, schwarz, entsteint
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Stücken
- 30 g Butter, in Stücken
- 60 g Sahne-Meerrettich
- 2 Eier (Kl. M)
- 750 g Hackfleisch, gemischt
- 250 g Mett
- 1 ½ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 3 EL Pflanzenöl
Topinambur-Püree
- 750 g Wasser
- 600 g Topinambur, in Stücken
- 300 g Kartoffeln, in Stücken
- 6 Prisen Salz
- 25 g Sahne
- 110 g Butter
- 8 Prisen Muskat, frisch gerieben
- 5 Stängel Salbei, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2515 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Lammkeule alla Romana
2 Std. 15 Min
Gulasch Stroganoff
1sa 10 dk
Frikadellen-Grundrezept mit Senf-Dip
35min
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1 Std.
Kalbsragout mit Erbsen
1 Std. 15 Min
Speck-Majoran-Frikadellen
35min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1 Std. 20 Min
Kalbsleber venezianisch
40min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1sa 10 dk
Rotbarsch in Basilikumteig
30min
Puten-Pilaw mit Aprikosen und Mandeln
1 Std.