Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Oliven, entsteint
- 80 g Staudensellerie, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Chilischote, entkernt
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 8 EL Olivenöl
- 1000 g Venusmuscheln, frisch, gesäubert
- 150 g Weißwein
- 150 g Wasser, heiß
- 350 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 1 gelbe Paprika (200 g), in Würfeln (2 cm)
- 1 EL Zitronensaft
- 4 Stücke Wolfsbarsch (à 130 g), küchenfertig, mit Haut
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 3 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1906 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Garnelen Aglio e Olio
20min
Muscheln in Weißweinsud
35min
Muscheln mit Sahnesauce
30 Min
Bouillabaisse
1ωρ.
Seeteufel in Sauce
1ωρ.
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 λεπτ.
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Penne mit Muscheln
1 godz. 5 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1ωρ.
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15min