Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Oliven, entsteint
- 80 g Staudensellerie, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Chilischote, entkernt
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 8 EL Olivenöl
- 1000 g Venusmuscheln, frisch, gesäubert
- 150 g Weißwein
- 150 g Wasser, heiß
- 350 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 1 gelbe Paprika (200 g), in Würfeln (2 cm)
- 1 EL Zitronensaft
- 4 Stücke Wolfsbarsch (à 130 g), küchenfertig, mit Haut
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 3 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1906 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Fischsuppe
1 Std. 40 Min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1 godz.
Tintenfisch mit Erbsen
35 Min
Forelle Blau mit Ofenkartoffeln
1 Std. 10 Min
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1 godz.
Gefüllte Calamari vom Grill
50min
Fisch im Päckchen
1 Std. 10 Min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 Min
Bouillabaisse
1 godz.
Andalusische Fischsuppe
50min
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45 Min