![Muscheln und Wolfsbarsch Muscheln und Wolfsbarsch](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AFA1E85D-9666-4C48-92D1-57B89CE97B13/Derivates/dbfde934-a9e8-4965-b579-ecc1229ed160.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Oliven, entsteint
- 80 g Staudensellerie, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Chilischote, entkernt
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 8 EL Olivenöl
- 1000 g Venusmuscheln, frisch, gesäubert
- 150 g Weißwein
- 150 g Wasser, heiß
- 350 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 1 gelbe Paprika (200 g), in Würfeln (2 cm)
- 1 EL Zitronensaft
- 4 Stücke Wolfsbarsch (à 130 g), küchenfertig, mit Haut
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 3 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1906 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Seafood-Eintopf
50min
Andalusische Fischsuppe
50min
Tagine mit Seeteufel
1小时
Gulaschsuppe deluxe
2小时
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1小时
Saibling mit Artischocken
40 分钟
Bouillabaisse
1小时
Seeteufel in Sauce
1小时
Fischsuppe
1hod. 40min
Garnelensuppe mit Zitronengras
40 分钟
Tomaten-Fisch-Suppe
35min
Provenzialisches Lammragout
1hod. 40min