Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Limettensaft
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 200 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut (Sushi-Qualität), gewürfelt (2 cm)
- 1 Bund Schnittlauch
- 200 g Schmand
- 50 g Milch
- 10 g Champagneressig
- 2 Salatherzen, in feinen Streifen
- 60 g Kaviar
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1469 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello Tonnato
48h
Tatar
10min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1 Std.
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Lachs-Tatar
5min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2 Std. 15 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25 min
Rindfleisch-Tatar
30 min