Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Avocado in Stücken
- ½ Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 1 Limette, unbehandelt, 1 TL Saft ausgepresst und ½ TL Schale abgerieben
- 3 Prisen Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 Schalotte, halbiert
- 5 g Kapern
- 150 g Thunfisch, frisch, Sashimi-Qualität, in Stücken
- 5 g Balsamico, hell
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 1 Spritzer Tabasco
- ½ Kresse-Beet, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2125 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello Tonnato
48 Std.
Tatar
10min
Bouillabaisse
1 Std.
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 min
Lachs-Tatar
5min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Rindfleisch-Tatar
30 min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9u.
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min