![Sellerie-Petersilienwurzel-Püree Sellerie-Petersilienwurzel-Püree](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/51e0005f-5b36-4240-b887-ee340ad533c4/Derivates/217af697-c048-4c00-9cf3-a47bef9a3a27.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Petersilienwurzeln, in Stücken (2 cm)
- 470 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
- 85 g Schalotten, halbiert
- 20 g Butter
- 10 g Salz
- 120 g Weißwein, trocken
- 100 g Gemüsefond
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 472 kJ / 113 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastinakenpüree mit Lachs
30min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1u. 10min
Gebeizte Forelle mit Kartoffel-Sellerie-Stampf
4 godz.
Rotwein-Ente mit Feigen
50 мин.
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1u. 10min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 мин.
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50 мин.
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5hod. 15min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1ч. 5 мин.
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min