Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mayonnaise
-
250
g Rapsöl
of 250 g Sonnenblumenöl - 1 Ei
- 1 TL Senf, mittelscharf (z.B. Estragon-Senf)
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer aus der Mühle (z.B. Sansibar-Pfeffer)
Gazpacho
- 1 Salatgurke
- 15 Cherry-Tomaten
- 1 gelbe Paprika, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 800 g Strauchtomaten, halbiert
- 125 g natives Olivenöl
- 100 g Gemüsebrühe, flüssig
- 10 g Weißweinessig
- 2 gestr. TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer aus der Mühle (z.B. Sansibar-Pfeffer), und etwas mehr zum Würzen
Avocadotatar
- 3 Avocados, geschält (ca. 400-450 g Fruchtfleisch), in Stücken
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer aus der Mühle (z.B. Sansibar-Pfeffer)
- 25 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 50 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3118 kJ / 744 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 75 g
- Vezels
- 6.7 g
Alternatieve recepten
Zabaglione
15 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Tapenade
5 Min
Gazpacho Andalusia
40 Min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 Min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15 min
Gazpacho
20 Min
Koriander-Mayonnaise
10 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 godz. 45 min
Wassermelonen- Gazpacho
1h 30 min
Würzige Aioli mit Sherry
40 Min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50min