Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
TM6 TM5

Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce

4.3 (20 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 rote Zwiebeln, halbiert
  • 20 g Rapsöl
  • 2 EL Kapern, abgetropft (Nonpareilles)
  • 30 g Limettensaft
  • 1 TL Puderzucker
  • 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
  • 1 EL Sesam, geschält, geröstet
  • 100 g Olivenöl, mild
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen
  • 10 Jakobsmuscheln
  • 400 g Wasser

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1457 kJ / 348 kcal
Eiwitten
8 g
Koolhydraten
7 g
Vetten
32 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten