Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Rapsöl
- 2 EL Kapern, abgetropft (Nonpareilles)
- 30 g Limettensaft
- 1 TL Puderzucker
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- 1 EL Sesam, geschält, geröstet
- 100 g Olivenöl, mild
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 10 Jakobsmuscheln
- 400 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1457 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello Tonnato
48h
Bouillabaisse
1u.
Seeteufel in Sauce
1u.
Lachs-Tatar
5min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1u. 15min
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Tagine mit Seeteufel
1u.
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min