Compatibele versies
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gurkensalat
- 2 Salatgurken (à ca. 350 g)
- 2 EL Limettensaft
- 1 TL Salz
- 1 TL Zucker
- 1 EL Olivenöl
Passionsfrucht-Beurre-blanc
- 2 Schalotten
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 4 Passionsfrüchte, halbiert
- 125 g trockener Weißwein
- 1 EL Weißweinessig
- 2 EL trockener Wermut
- 1 TL Zucker
- 80 g Fischbrühe
- 170 g Butter, kalt, in kleinen Stücken
- Salz
- Pfeffer
Gebratene Jakobsmuscheln und Fertigstellung
- 12 Jakobsmuscheln, ausgelöst
- 1 TL Fleur de Sel
- ½ TL Curry, mild
- 2 EL Olivenöl
- 8 Stängel Koriander, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2286 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello Tonnato
48h
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 Std. 30 Min
Bouillabaisse
1ωρ.
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 λεπτ.
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Spargel-Papaya-Cocktail
35min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Garnelensuppe mit Zitronengras
40 λεπτ.
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9j
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min