Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 10 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 1 Chilischote, rot, getrocknet, klein, entkernt
- 2 Tomaten, reif, geviertelt
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 5 Stängel Koriander, abgezupft, und etwas mehr zur Dekoration
- 60 g natives Olivenöl
- 30 g Zitronensaft
- 1 Salzzitrone, geachtelt (optioneel)
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 600 g Seeteufelfilet, ohne Haut und Gräten, in 4 Stücken
- 1 grüne Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 1 Würfel Fischbrühe (für 0,5 l)
- 1 TL Salz
- 20 Oliven, schwarz, entsteint
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1582 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Andalusische Fischsuppe
50 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40 min
Bouillabaisse
1 Std.
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Saibling mit Artischocken
40 min
Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat
1 Std.
Fisch-Piccata
1 Std.
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Seeteufel in Sauce
1 Std.
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1 Std.