Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Suppe
- 600 g Erbsen, TK, leicht angetaut (20 Minuten)
- 60 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 500 g Buttermilch
- 60 g Olivenöl
- 2 Stängel Minze, abgezupft
- 10 g Meersalz
Buttermilchschnee
- 500 g Buttermilch
- 5 g Meersalz
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
Marinierte Erbsen und Fertigstellung
- 1 Limette, unbehandelt, Schale dünn abgerieben
- 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 20 g Olivenöl
- 1 Prise Meersalz
- 1 Stängel Minze, abgezupft, in Streifen geschnitten
- 150 g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Streifen (1 cm)
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1646 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 Min
Gazpacho Andalusia
40 min
Limetten-Gin-Sorbet
10 Std. 20 Min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 Min
Erbsen-Minz-Sorbet
10min
Gazpacho
20min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1h 20min
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35min
Wassermelonen- Gazpacho
1h 30min
Kalte Caprese-Suppe
2 Std. 15 Min
Erdbeer-Gazpacho
40 min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40 min