Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 600 g Eiszapfen (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Muskat zum Würzen
- 4 Doradenfilets
- 1000 g Wasser
- 300 g Beluga Linsen, getrocknet
-
3
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 3 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 20 g Butter
- 50 g Weißwein, trocken
- 200 g Sahne
- 20 g Crème fraîche
- 10 g Mehl
- 1 geh. TL körniger Senf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2847 kJ / 680 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulpo
2h
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 Std. 30 Min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1 Std.
Seehecht mit Safran-Kartoffelpüree
50 Min
Frische Artischocken
55 min
Gewürz-Zander mit Topinambur-Kartoffel-Gemüse
45 Min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40 Min
Dorade mit Zuckerschoten und Kichererbsen
35 Min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Grüner Spargel mit Pilzen (芦笋炒蘑菇)
20 Min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50h
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min