Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale der ½ Zitrone fein abgerieben und Saft komplett ausgepresst
- 1 TL Dijon-Senf
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 20 g Olivenöl
- 1 ½ TL Dill
- 1850 g Wasser
- 2 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), 3 cm dick (siehe Tipp)
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 - 200 g Fenchel
- 1 rote Zwiebel (30 g)
- ½ Apfel
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1ωρ.
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1ωρ.
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1ωρ. 20 λεπτ.
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1ωρ.
Lammfilets mit Lavendel
13 Std.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 godz. 50 min
Lachsfilet mit Petersilienkruste und Dampfkartoffeln
40 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1ωρ. 30 λεπτ.
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
45min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1ωρ. 30 λεπτ.