![Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/65c13432-cd33-4beb-a8b7-b9c373aed07e/Derivates/b6d1a71e-fbeb-4849-95ca-22b7055f5f35.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale der ½ Zitrone fein abgerieben und Saft komplett ausgepresst
- 1 TL Dijon-Senf
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 20 g Olivenöl
- 1 ½ TL Dill
- 1850 g Wasser
- 2 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), 3 cm dick (siehe Tipp)
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 - 200 g Fenchel
- 1 rote Zwiebel (30 g)
- ½ Apfel
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 godz. 30 min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 25 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz.
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 godz. 20 min
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1 godz. 30 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 Std.
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz.
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 godz. 20 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 godz. 30 min
Salat mit Steak-Streifen
35 min
Lachsfilet mit Petersilienkruste und Dampfkartoffeln
40 min