Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce Pistou
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Tomaten, geschält, entkernt, in Würfeln (5 mm)
- 70 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Zucker
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 2 EL Balsamico, dunkel
Lammhackbällchen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Lammhackfleisch
- 1 - 1 ½ geh. TL Sambal Oelek
- 1 Ei
- 20 g Paniermehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1603 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knoblauch-Ingwer-Bohnen (清炒四季豆)
20 λεπτ.
Lamm-Kebab
35min
Irischer Lammeintopf
3 Std. 30 Min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 λεπτ.
Marinierte Lammkoteletts mit Maisdip
3 Std. 30 Min
Coq au vin
2 Std.
Provenzialisches Lammragout
1 godz. 40 min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 λεπτ.
Lamm mit Artischocken
1ωρ. 30 λεπτ.
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.
Orientalischer Lammeintopf
1ωρ. 10 λεπτ.
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 λεπτ.