![Marinierte Lammkoteletts mit Maisdip Marinierte Lammkoteletts mit Maisdip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c272a0c2fdfa553124a55423beb1813b/Derivates/39be34ce142e4edd73e2de5ababed06762f35262.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 3 Knoblauchzehen
- 1 TL Paprika de la Vera
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 1 TL Salz
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Sherryessig
- 50 g Wasser
Lammkoteletts und Fertigstellung
- 800 g Lammkoteletts
- 100 g Mehl
- 70 g Olivenöl
- 200 g Mais, aus der Dose, abgetropft
- 150 g Feta
- 100 g Sahne
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 - 4 Prisen Cayenne-Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3091 kJ / 739 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 64 g
- Verzadigd vet
- 25.8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 473.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 20min
Lachs mit Spargel, Reis und Zitronen-Hollandaise
45 Min
Kabeljau mit Senfsauce, Petersilienwurzelcreme und Brokkoli
1 Std.
Schollenröllchen Finkenwerder Art mit Röstkartoffeln und Speckbohnen
1h 30min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1h 45min
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
13sa 15 dk
Spargel-Lachs-Päckchen mit Drillingen und Kerbelsauce
1 Std.
Chicken Wings mit Five-Spice-Marinade
45 Min
Garnelen-Pasta mit Pesto-Sauce
25 Min
Neue Kartoffeln mit Lachscreme
50 Min