Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blumenkohl
- 460 g Blumenkohlröschen
- 500 g Wasser
- 150 g Butter
- 100 g Milch
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
Pochierte Eier und Fertigstellung
- 1800 g Wasser
- 4 Eier
- Butter zum Braten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 EL Balsamico (25 g), mild
- 20 g Trüffel, frisch (Albatrüffel) (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1486 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24h
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5óra
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20min
Perlhuhn Quatre-Épices
50 min
Reh-Dumplings mit Pak Choi
1 godz.
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Gebratene Meeräsche mit Linsensauce
25h
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Weiße Tomatensuppe
40 min