Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blumenkohl
- 460 g Blumenkohlröschen
- 500 g Wasser
- 150 g Butter
- 100 g Milch
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
Pochierte Eier und Fertigstellung
- 1800 g Wasser
- 4 Eier
- Butter zum Braten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 EL Balsamico (25 g), mild
- 20 g Trüffel, frisch (Albatrüffel) (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1486 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravanello Tonnato
20 min
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1 Std. 30 Min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 Std. 30 Min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 Std. 30 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40 min
Vitello Tonnato
48 Std.
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1 godz. 15 min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Polenta mit Trüffel und Ei
35 min
Gemüsefond
45 min