![Lauwarmer Romanescosalat Lauwarmer Romanescosalat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AB0810D3-E193-4903-8BB9-7DC4418A36B2/Derivates/f9a0892d-2c78-4aa0-96a0-845dec6311b2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g Schalotten
- 5 EL Olivenöl
- 1 EL Curry, mittelscharf
- 40 g Limettensaft
- 1 EL Weißweinessig
- 200 g Joghurt, 10% Fett
- 75 g Gemüsebrühe, flüssig
- 2 TL Honig, flüssig
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 15 g Koriander, mit den zarten Stielen
- 1 Hähnchenbrustfilet (ca. 300 g), waagerecht halbiert
- 600 g Wasser
- 400 g Romanesco, in kleinen Röschen
- 1 Römersalatherz, gezupft
- 1 rote Zwiebel, in Streifen
- 1 Apfel, säuerlich, mit Schale, geviertelt, Kerngehäuse entfernt, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1480 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15min
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1h
Fenchel-Orangen-Salat
10min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1h 50min
Topinamburpüree
40min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35min
Pastinaken-Porree-Suppe mit Sirup-Äpfeln und Knusperbacon
40min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1h
Lila Blumenkohlsalat mit Zitronendressing
35min
Gelbe-Bete-Risotto
2h
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55min