Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g Schalotten
- 5 EL Olivenöl
- 1 EL Curry, mittelscharf
- 40 g Limettensaft
- 1 EL Weißweinessig
- 200 g Joghurt, 10% Fett
- 75 g Gemüsebrühe, flüssig
- 2 TL Honig, flüssig
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 15 g Koriander, mit den zarten Stielen
- 1 Hähnchenbrustfilet (ca. 300 g), waagerecht halbiert
- 600 g Wasser
- 400 g Romanesco, in kleinen Röschen
- 1 Römersalatherz, gezupft
- 1 rote Zwiebel, in Streifen
- 1 Apfel, säuerlich, mit Schale, geviertelt, Kerngehäuse entfernt, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1480 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 min
Wirsing-Speck-Salat
30 min
Pastinakenpüree mit Lachs
30 min
Romanesco-Salat
1 Std. 40 Min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1 Std. 50 Min
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1h 10min
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1 godz.
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35 min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 min
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1 Std. 50 Min
Fenchel-Orangen-Salat
10min