Compatibele versies
Grünes Graupenrisotto mit Spargel und Morchelbutter
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Morcheln, getrocknet
- 850 g kochendes Wasser und mehr zum Übergießen
- 100 g Kopfsalat
- 50 g Erbsen, TK
- 500 g Gemüsefond
- 1000 g Spargel, unteres Drittel geschält, Enden abgeschnitten
- 9 Prisen Salz
- 60 g Schalotten, halbiert
- 225 g Butter
- 200 g Perlgraupen
- 80 g Wermut, weiß, trocken (z.B. Noilly Prat)
- 1 - 2 Prisen Piment d'Espelette zum Würzen
- 12 Stängel Kerbel, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2932 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Austernpilz-Bolognese mit Zucchini-Nudeln (Italien)
50min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 Min
Klare Steinpilzsuppe
30 Min
Dotterravioli | Spinat | Trüffel
5h 10min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Gefüllte Zucchini-Blüten
40min
Risotto
40min
Lachsfrikadellen mit Gurkensalat
1 godz. 15 min
Buchweizennudeln mit Wirsing und Kartoffeln
1hod. 45min
Perlhuhn Quatre-Épices
50min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45min
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1sa