Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 140 g Möhren, in Stücken
- 30 g Butter
- 4 Stängel Thymian, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 50 g Krebspaste (z.B. von Langbein)
- 100 g Langkornreis, parboiled
- 200 g Weißwein, trocken
- 400 g Wasser
- 80 g Garnelen, geschält, gegart
- 80 g Flusskrebsfleisch, in Stücken (ca. 3 cm)
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Cognac (optioneel)
- 150 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1786 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Pfeffermakrelen-Suppe
35min
Selchsuppe | Radieschen | Brot
35min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 godz.
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25 Std.
Würzige Kürbissuppe
1hod.
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1hod.
Cremige Garnelen-Suppe
45min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 min
Vitello Tonnato
48h