Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 140 g Möhren, in Stücken
- 30 g Butter
- 4 Stängel Thymian, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 50 g Krebspaste (z.B. von Langbein)
- 100 g Langkornreis, parboiled
- 200 g Weißwein, trocken
- 400 g Wasser
- 80 g Garnelen, geschält, gegart
- 80 g Flusskrebsfleisch, in Stücken (ca. 3 cm)
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Cognac (optioneel)
- 150 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1786 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Andalusische Fischsuppe
50 min
Bouillabaisse
1u.
Kokossuppe mit Garnelen
35 min
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40min
Forellencremesuppe
40min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1u.
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Limettenpappardelle mit Gambas
1 Std. 20 Min
Thunfischpâté
4h 20min