Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Brötchen, altbacken, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Sardellenfilets, in Öl, abgetropft, in Stücken
- 60 g Kapern, abgetropft
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Kalbshackfleisch
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 200 g Sahne
- 1 TL Zitronensaft
- 1 TL Worcester-Sauce
- 30 g Mehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1647 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eier in Petersiliensauce
1 Std.
Porree-Hackfleisch-Suppe
35 min
Senfeier
1 Std. 5 Min
Grünkohl mit Eiern und Senfsauce
1 Std.
Feine Königsberger Klopse
1 Std.
Steinbutt auf Chablis-Gemüse mit Estragonsauce und Sahne-Porree-Kartoffeln
1 Std.
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35 min
Spargelsuppe mit Putenklößchen und Lauchöl
1h 15 min
Coq à l'orange mit Kohlrabi und Champignons
2 Std. 10 Min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 Min
Buletten mit Pilzrahm
1 Std.