Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Apfel, entkernt, geviertelt
- 100 g rote Zwiebeln, geviertelt
- 50 g Cornichons, halbiert
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 1 TL Senf
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 150 g Mayonnaise
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 200 g Matjesfilets, in Stücken (2 cm)
- 200 g Eisbergsalat, in Streifen (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 197 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 dk
Matjes mit Radieschensalat
50 min
Heringsstipp mit Drillingen
1h
Matjesstulle mit Kressedip
2 Std. 40 Min
Matjes-Katersalat
55 dk
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35min
Glückstädter Matjestopf
3h 30 min.
Käse-Kasseler-Salat
20min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50 min