Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Gouda, in Stücken
- 350 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei (Kl. S)
- 40 g Paniermehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 4 Stängel Majoran, abgezupft
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 600 g Spitzkohl, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 EL Kümmelsamen
- 600 g Geflügelfond
- 1 ½ EL Apfelessig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2294 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerkrautsuppe
1 godz.
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1 godz.
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40 min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Wirsingsuppe
35min
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1 godz.
Weißkohl-Hackfleisch-Auflauf
1h 20min
Deftiger Krauttopf mit Mettwurst
2h
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1h 10min
Grünkohleintopf mit Graupen und Chorizo
1 godz.
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1 godz.
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1h 35 min